Početna stranica » O nama » Autori

Miloš Manestar, prim. dr. med

 

Rođen je 1933. godine u Gospiću.

Osnovnu školu završio je u Crikvenici, a gimnaziju, medicinski fakultet i specijalizaciju iz radiologije u Zagrebu. Kao prvi stalni radiolog u Hrvatskom Zagorju radi do mirovine u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

 

Opširnije

Tamara Živković Ivanović prof. logoped

 

Rođena 1975. godine. Završila Gimnaziju te se 1997. godine upisuje na Edukacijsko - rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, smjer Logopedija. Na prethodno navedenom fakultetu diplomirala je 2001. godine.

U svibnju 2002. kao logoped, zapošljava se u Fonijatrijskom centru ORL Klinike Šalata, KBC-u Zagreb. Područje njenog djelovanja je glasovna rehabilitacija, a najuže područje, u koje je uložila mnogo ljubavi i truda je rad sa laringektomiranim osobama.

 

Opširnije

prof. dr. sc. Mirko Ivkić dr.

 

Specijalist otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata.

Subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata.

Profesor na Katedri za otorinolaringologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Voditelj kolegija na poslijediplomskim studijima.

Šef Odjela za onkokirurgiju Klinike za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KB “Sestre Milosrdnice” Zagreb.

Područje djelovanja su upalne bolesti usta, nosa, ždrijela i grkljana, bolesti štitnjače i slinovnica, tumori glave i vrata, u laserskoj i plastičnoj kirurgiji glave i vrata.

 

Opširnije

Zoran Čeliković

 

Rođen u Sisku 1974. god. Osnovnu školu završio u Petrinji, Ugostiteljsko-turističku školu završio u Zagrebu 1994. god. Završio informatički tečaj za računalnog operatera i daktilografa u Zagrebu 2009. god.

Laringektomiran 2000. god. u Zagrebu, od tada u invalidskoj mirovini. Dugogodišnji aktivist –volonter u Zagrebačkom klubu laringektomiranih gdje vrši dužnost tajnika. Član je predsjedništva Hrvatske zajednice laringektomiranih.

 

Opširnije

Ljiljana Vrcić-Kiseljak, mr

 

Mr. sc. Ljiljana Vrcić-Kiseljak, rođena je 1951. god. Završila je studij fizioterapije na Višoj medicinskoj školi u Zagrebu (danas Zdravstveno veleučilište, Zagreb) te studij defektologije (danas Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet) smjer rehabilitacija tjelesnih invalida. Završila je i poslijediplomski studij, te magistrirala 1988. god.

Dio kliničkog staža odradila je u Središnjem institutu za tumore i slične bolesti (danas Klinika za tumore), Zagreb.

 

Opširnije

prof. dr. sc. Davor Vagić, dr. med.

 

Specijalist otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata na Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC “Sestre Milosrdnice” Zagreb. Subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata. Izvanredni profesor na Katedri za otorinolaringologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Opširnije

Print Friendly, PDF & Email