Početna stranica » Psihološko e-savjetovalište

Internetsko psihološko savjetovalište specijalizirano za laringektomirane i članove njihovih obitelji “PSIHO-LARIS”

(PSIHO=psihološko, LARI=laringektomirani, S=savjetovanje)

Hrvatska zajednica laringektomiranih vam nudi mogućnost psihološkog savjetovanja internetom, e-mailom. Ukoliko želite savjetovanje internetom u donji obrazac opišite svoj problem ili poteškoću, postavite pitanje i sl.

 

Pri tome je važno da problem što detaljnije opišete kako bismo vam mogli što kvalitetnije odgovoriti. Recite nam i nekoliko podataka o sebi (dob, spol, zanimanje, mjesto gdje živite i sl.). Za sve podatke o vama jamčimo vam profesionalnu diskreciju (na što nas kao psihologe obvezuje Etički kodeks psihologa).

Vi procijenite želite li nam otkriti svoj identitet ili želite ostati anonimni. Mi ćemo vam odgovoriti što je moguće prije.

 

Znamo da laringektomirani  prolaze kroz različite psihički teške situacije i iskustva. Znamo i to da puno pomaže podijeliti sve to sa stručnjakom.

Psiholozi u ovom savjetovalištu imaju bogato stručno iskustvo rada s laringektomiranima i članovima njihovih obitelji, a neki i osobno iskustvo laringektomije.

 

Ne zaboravite upisati svoju e-mail adresu (tj. e-mail adresu na koju želite da vam odgovorimo) u predviđeno polje jer vam bez nje ne možemo odgovoriti.

Možete nam, ako vam je to jednostavnije, pisati i direktno na e-mail adresu našeg internetskog savjetovališta.

psiholaris.hzl@gmail.com

Opišite problem, poteškoću, pitajte...

9 + 7 =

Print Friendly, PDF & Email