Početna stranica » Događanja » Aktivnosti zajednice tijekom proljeća 2018. godine

Aktivnosti zajednice tijekom proljeća 2018. godine

srp 9, 2018

21. svibnja 2018. godine realizirali smo zajednički projekt s Rotaract klubom Zagreb 1262 i uz potporu mnogih umjetnika i medija održali uspješan Humanitarni koncert u Zlatnoj dvorani Instituta za povijest na Zagrebačkom gornjem gradu uz pokroviteljstvo Grada. Prihod je namjenjen tehničkom opremanju alaringealnog pjevačkog zbora “Optimisti”, koji je i sam uspješno nastupio zajedno s ostalim etabliranim sudionicima!

 

Treba odati priznanje mladim aktivistima Rotaract kluba Zagreb na izvanrednoj organizaciji, kao i brojnim dobronamjernicima koji su nas izdašno pomogli!

 

Zatim je 22.06.2018. god. u Crikvenici održana 3. IZBORNA SKUPŠTINA HZL. Izabrano je novo, praktički dosadašnje vodstvo u sastavu: Miloš Manestar (predsjednik), Tamara Živković Ivanović (podpredsjednica), Zoran Čeliković (glavni tajnik) te za članove užeg predsjedništva Marija Sučić i Ljiljana Vrcić-Kiseljak. Prema statutu su i svi aktualni predsjednici klubova također članovi predsjedništva!

 

Od 17. do 23.06.2018. god. održan je i XIII. Intenzivni seminar nadomjesnog govora i psihoonkološke potpore u Thalassotherapiji u Crikvenici, sa 68 sudionika, a u vrlo uspješan program kao novost je uključeno i “Nordijsko hodanje”. Zahvaljujemo svim volonterima-izvođačima, kao i ljubaznim domaćinima koji su nam pružili i novosti u medicinskim uslugama (pulmološko praćenje).

 

30 lipnja 2018. god. bili smo počašćeni pozivom našeg počasnog člana i Duhovnog savjetnika fra Zorana Senjaka na njegovu veličanstvenu “Zlatnu Misu”.

 

Srdačno mu čestitamo i želimo da ga zdravlje dobro i dugo služi!

 

 

Print Friendly, PDF & Email