Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Predavači prve pomoći HCK

Predavači prve pomoći HCK

tra 6, 2017

Primarijus Jelić, predsjednik HCK

Primarijus Jelić, predsjednik HCK

M. Manestar: Predavači prve pomoći HCK dobili punu informaciju o posebnostima kod laringektomiranih.

 

Nakon dugogodišnjih nastojanja dobili smo priliku na stručnom sastanku liječnika predavača prve pomoći s temom “Izazovi u prvoj pomoći” 31.ožujka 2017. god. kompetentne stručnjake obavijestiti o specifičnostima pri pružanju prve pomoći laringektomiranim osobama.

 

 

Izlagali su prof.dr.sc. Davor Vagić, mr.sci. Tamara Živković Ivanović i prim.dr. Miloš Manestar.

 

Gotovo stotina sudionika s posebnim je interesom pratila predavanje, postavila korisna pitanja i ocijenila potrebu da se u novi priručnik za vozače unesu i upute kako učinkovito pomoći laringektomiranima.

 

U ime Hrvatskog Crvenog križa želim Vam još jednom zahvaliti na aktivnom sudjelovanju na sedmom stručnom skupu iz prve pomoći. Vaša predavanja izuzetno su se dojmila svih nas, bilo je zaista mnogo osvrta i pozitivnih dojmova od strane sudionika i ostalih predavača.

 

Napominjem da su sudionici stručnog skupa bili redom doktori medicine, predavači prve pomoći iz svih područja RH te se nadam da će imati utjecaj u edukaciji stanovništva o specifičnostima prve pomoći kod laringektomiranih osoba, no također mi je drago da ste svojim predavanjem, iste uspjeli potaknuti na razmišljanje o potrebama i mogućnostima laringektomiranih osoba i to će svakako doprinjeti kvaliteti u njihovom daljem radu na redovitim poslovima u zdrastvenim institucijama.

Print Friendly, PDF & Email