Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Važna obavijest klubovima

Važna obavijest klubovima

lip 1, 2016

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u skladu sa planovima HZL i ove godine u mjesecu lipnju ponovno organizirati XI. intenzivni seminar nadomjesnog govora i psihoonkološke potpore od nedjelje 19. lipnja do subote 25. lipnja 2016. godine.

 

Program je uobičajen uz neke dopune, korisne svim članovima. Tijekom seminara omogućeno je korištenje inhalacijskih terapija, kao i hidroterapije, a za to je potrebno donijeti Uputnicu liječnika obiteljske medicine „D 1“ za Specijalistički orl pregled, koja će važiti i za po specijalistima preporučene inhalacijske, fizikalne i druge terapije.

 

Osim već poznatih vježbi nadomjesnog govora, koju će volonterski izvoditi naši iskusni logopedi po manjim grupama, predviđaju se i vježbe raznih vrsta na terenu. Domaćini će unatoč blagdana koji padaju u vrijeme seminara omogućiti odvijanje propisanih terapija. Planiramo i bogati društveni program, kao i izlet u okolicu. Molimo javiti se koordinatoru, glavnom tajniku HZL gosp. Zoranu Čelikoviću kako bi mogao imati pregled slobodnih soba i koordinirao prijave s recepcijom Thalassotherapije.

 

Njegov broj mobitela (novi broj!) je: 099/ 574 66 30. Obavještavamo i pozivamo predsjednike klubova (ili opunomoćenike) i delegate na Izvještajnu skupštinu HZL u utorak 21.06. u 17.00 sati. Cijene su praktički iste kao za prošlogodišnji seminar!

 

Uz pozdrave predsjednik HZL
Miloš Manestar, prim.dr.med.

U Zagrebu, 31. svibnja 2016. god.

Print Friendly, PDF & Email