Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Napustio nas je naš dragi Dražen Kralj

Napustio nas je naš dragi Dražen Kralj

stu 4, 2015

Dražen drži predavanje na našem Simpoziju na proslavi Sv. Blaža 2015. god. u Daruvarskim Toplicama

Odlazak Dražena Kralja iz naše sredine doživljavamo ne samo kao nenadoknadivi gubitak jednog našeg dugogodišnjeg zaslužnog člana, predsjednika Nadzornog odbora H.Z.L., nego i našeg prijatelja, dobrog duha svih naših projekata i akcija.

 

Dobar dio svog života ugradio je u razvoj naše zajednice, kao aktivan član, svugdje prisutan, noseći sa sobom uvijek dobre vibracije. Ideje su mu uvijek bile konstruktivne, a njegov humor je svima nama olakšavao borbu sa gubitkom glasa i težnji za resocijalizacijom.

 

Druženje s njim je svima nama značilo poboljšanje kvalitete našeg života s traheostomom.

 

Literarni talent koji je imao svima nam je trebao, a pojavljivao se često u člancima na internetu, društvenim priredbama i predavanjima, od koji pamtimo njegovo zadnje vrlo uspjelo kazivanje o sudbini i životu laringektomiranog na Simpoziju sv. Blaža u Daruvaru ove godine.

 

Bio je jedan od rijetkih članova koji je nakon devastirajuće operacije nastavio raditi na svom odgovornom mjestu u obrani od poplava.

 

Ostavio nam je niz dobrih savjeta i osobnim primjerom pokazao kako treba živjeti i boriti se za svoju rehabilitaciju, u opakoj bolesti, koju nam je sudbina namjenila.

 

Od nas svih laringektomiranih zaslužio je jedno veliko hvala i stekao ugled velikog čovjeka, ljudine, kakvoga ćemo se svi sjećati.

 

Bio je primjer čovjeka, kojeg rak nije pobjedio!

Print Friendly, PDF & Email