Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Izgubili smo dvojicu najstarijih članova

Izgubili smo dvojicu najstarijih članova

lip 1, 2015

Zagrebački klub izgubio dvojicu najstarijih i počasnih članova. Krajem svibnja ove godine ispratili smo u razmaku od desetak dana dvojicu korifeja Zagrebačkog kluba.

 

Ivo Džepina

Gospodin IVO DŽEPINA bio je član gotovo od utemeljenja kluba, operiran prije gotovo 40 godina. Osim kao aktivnog i vjernog člana, upamtili smo ga i kao vrsnog učitelja korištenja elektrolarinksa, a znao je i ezofagealni nadomjesni govor. Dok mu je snaga dopuštala redovito je posjećivao novooperirane članove sa našim timovima i demonstrirao im dva načina govora. Na našim natjecanjima u žviždanju je redovito pobjeđivao.

 

 

 

 

 

Zvonimir Škariot

Gospodin ZVONIMIR ŠKARIOT je još nazočio ispraćaju Ivana Džepine na Zagrebačkom groblju Miroševac, unatoč svojih 89 godina.

 

Nakon desetak dana ispratili smo i njega na Krematoriju. Bio je operiran prije 15 godina, hrabro se nosio sa svojom bolešću i redovito sudjelovao na našim sastancima.

 

Upamtili smo ga kao ozbiljnog gospodina, urednog, elegantnog, a dok mu je to snaga dopuštala čini nam je mnogo usluga u našem radu kopirajući naše videouratke na svojoj tehnici za analogni video.

 

 

 

Obojici dugujemo zahvalnost i poštovanje.

Print Friendly, PDF & Email