Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Aktivnosti HZL krajem 2013.

Aktivnosti HZL krajem 2013.

sij 7, 2014

Tamara Živković Ivanović

Domjenak u Zagrebu

HZL i Zagrebački klub imali su domjenak sa sv. misom i programom u Samostanu Franjevaca BDM 19. prosinca 2013. u Dubravi.

 

Na sv. misi, koju je vodio dr.sc. fra Zoran Senjak naš duhovni savjetnik sudjelovalo je 90 članova i gostiju, a božićne su pjesme izvodili naši alaringealni pjevači Optimisti pod ravnanjem mr.sc. Tamare Živković Ivanović. Događaj je sniman za emisiju Normalan život na HTV 1, koji je emitiran već prve subote.

 

 

Zbor "Optimisti"

Domjenku su nazočili članovi iz Karlovačkog, Međimurskog i Zagrebačkog kluba, kao i brojni viđeni gosti, kao što su prof.dr.sc. Mirko Ivkić, prof.dr.sc. Drago Prgomet, Ana Tomašković, gđa Đurđa Šušak, predsjednik Zgb lige protiv raka prim.dr.sc. Zvonimir Kralj, predstavnici prijateljskih udruga te Hrvatske lige protiv raka.

 

Mnogi govornici su osim dobrih želja i čestitanja iznosili svoje rezultate i iskustva, a utvrđen je napredak i uspjeh o brizi kvalitete života laringektomiranih.

 

Svi sudionici osjetili su u sebi ozračje spokoja i neku vrst duhovne potpore, te se zadovoljni vratili svojim sredinama.

 

 

U Ljubljani s počasnim i aktualnim predsjednikom

Posjet klubu u Ljubljani

Na poziv Društva laringektomiranih Slovenije i Kluba u Ljubljani bili smo pozvani sudjelovati na njihovom tradicionalnom prednovogodišnjem susretu koji se održao se u ubavom selu Mala Loka kraj Domžala koje se nalazi blizu autoceste Ljubljana - Maribor.

 

Naša delegacija bila je srdačno primljena, predsjednici Ljubljanskog i Zagrebačkog kluba (Milan Zajec i Branko Pašić), upoznali su se međusobno i dogovorili kvalitetniju suradnju ova dva kluba.

 

Bilo je prisutno preko 60 osoba. Budući da se dobar dio naših predstavnika poznaje od ranije te surađuje dugo godina, sve se odvijalo u prijateljskokm ozračju.

 

Naše druženje i raspoloženje nije omelo ni loše kišovito vrijeme ni magla.

 

 

Gosti

Naši predstavnici sudjelovali na proslavi 1. godišnjice vojvođanskog kluba Laringektomisanih s predavanjem u Novom Sadu

Mr. sc. Tamara Živković i primarius Miloš Manestar bili su pozvani da nazoče proslavi 1. godišnjice Kluba larigektomisanih Vojvodine na čelu s Petar Mudri i prof. Tanja Arbutina logoped, koji su tom prigodom zamoljeni da održe predavanje.

 

 

Istovremeno je ORL klinika u Novom Sadu, na čelu s prof. dr. sc. Borisom Jovićem obilježila prvih 2.000 laringektomija.

 

Kako se to zbivalo u isto vrijeme kada je primarius Manestar vodio delegaciju na sastanak u Ljubljanu, u Novi Sad je odputovala mr. Tamara Živković-Ivanović i uspješno održala zajedničko predavanje, te sudjelovala u vrlo uspjeloj proslavi.

 

Tom je prigodom primariusu dodjeljena počasna članska karta, kao priznanje za pomoć pri utemeljenju kluba i uključenje u CEL.

 

 

 

PODSJEĆAMO SVE ZAINTERESIRANE DA ĆE SE OVOGODIŠNJA VEĆ 24. MEĐUNARODNA PROSLAVA SV. BLAŽA ODRŽATI OD 7.DO 9.VELJAČE 2014.GODINE, KAO I OBILJEŽAVANJE 40. OBLJETNICE ZAGREBAČKOG KLUBA.

SUSRET ĆE BITI U ZAGREBAČKOM HOTELU"I".

 

KLUBOVI SVE POTREBNE MATERIJALE DOBIVAJU POŠTOM I ELEKTRONIČKOM POŠTOM.

 

SVI SU POZVANI!

Print Friendly, PDF & Email