Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Događanja u jesen 2013.

Događanja u jesen 2013.

stu 29, 2013

Nakon uspjelog intenzivnog seminara nadomjesnog govora i psihoonkolološke potpore u lipnju 2013. god. u Thalassotherapiji u Crikvenici, aktivnosti su nastavljene uz nešto manje sastanaka u vrijeme ljeta.

 

 

Zatekli su nas i nemili događaji.

Izgubili smo ove godine više članova, čak tri vrijedna predsjednika kluba. To su bili naši dragi aktivisti, koji su dio svojeg života ugradili u razvoj naše udruge: Romano Radolović iz Pule, Ivan Karabaić iz Njivica (Rijeka) i Drago Sumajstorčić  iz Zagreba.

 

Hvala im! Sva trojica će nam ostati u lijepoj uspomeni, a novi će predsjednici na temeljima koji su oni postavljali, nastaviti voditi klubove. To su: Toni Poglajen u Puli , Biserka Brkić u Rijeci i Branko Pašić u Zagrebu.

 

 

Idemo dalje!

Kako koncem sječnja 2014. god. pada 40. obljetnica utemeljenja Zagrebačkog kluba laringektomiranih, kao ustrojbenog oblika Zagrebačke lige protiv raka, donešena je odluka da se obilježavanje iste održi u sklopu 24. proslave dana Sv. Blaža 2014.

 

Organizatori će biti Hrvatska zajednica laringektomiranih i Zagrebački klub, uz uobičajene pokrovitelje, a tradicionalni se susret namjerava održati u Zagrebu, u hotelu „I" (pored „Arene“) od petka do nedelje 7.2. do 9.2.2014. god.

 

Uz već tradicionalni blagoslov grla i sv. misu kojom će u subotu započeti susret, bit će stručni simpozij posvećen kvaliteti života laringektomiranih. Očekuje se sudjelovanje većeg broja stručnjaka iz područja otorinolaringologije i suradnih struka, a predviđa se izložba pomagala.

 

Poslije podne biti će izvještajna skupština HZL, a nakon svečane večere i ples pod maskama.
Nedelju prije podne predviđamo razgled metropole za naše goste, dok uobičajeno natjecanje u plivanju zbog tehničkih poteškoća moramo odgoditi.

 

Spomenuti hotel raspolaže s velikim kapacitetom, prostranim dvoranama, kao i parkiralištem, gdje će se moći smjestiti očekivano veliki broj sudionika. Cijena smještaja i pansiona će biti prihvatljiva.

 

Svi će klubovi i ustanove biti o tome podrobnije obaviješteni poštom od strane organizatora, kao i o održavanju izvještajne skupštine HZL.

 

 

Važna obavijest članovima Zagrebačkog kluba

Tradicionalni  Božićni DOMJENAK  održati će se u četvrtak 19. prosinca 2013. god. u Franjevačkom samostanu bezgriješnog začeća BDM u Zagrebačkoj Dubravi, Avenija Gojka Šuška 2. Početak je u 12 sati.

 

Pozivaju se članovi, njihovi najbliži, prijatelji kluba i suradnici!

 

 

ČESTIT BOŽIĆ KAO I SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2014. GODINU ŽELI VAM SVIMA HRVATSKA ZAJEDNICA LARINGEKTOMIRANIH!

Print Friendly, PDF & Email