Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Klub u Puli proslavio 5. obljetnicu

Klub u Puli proslavio 5. obljetnicu

stu 17, 2011 | Arhiva događanja, Događanja |

U subotu 12. studenog 2011. god. održana je u hotelu “Rivijera“ veličanstvena svečanost obilježavanja 5. obljetnice kluba Istarske županije Pula, koji je ustrojni oblik Županijske lige protiv raka.

 

Tom je prigodom održan i stručni skup sa sudjelovanjem 9 relevantnih izlagača iz područja liječenja i rehabilitacije raka grla.

 

Predavanja su bila na zavidnoj razini i vrlo informativna, kako za stručne sudionike, tako i za prisutne laringektomirane kojih je bilo gotovo 100.

 

Došle su i brojne delegacije iz klubova u Čakovcu, Karlovcu, Rijeci i Zagrebu, koje je nakon skupa Liga počastila obilnim ručkom. Nakon toga je za goste upriličen i stručni razgled znamenitosti grada Pule.

 

Predsjednik Hrvatske zajednice laringektomiranih uručio je Klubu Priznanje za uspješan rad, a skup su pozdravili, osim predstavnika gostiju i drugi predstavnici društvenog života i vlasti, kao i Bolnice.

 

Moramo odati priznanje predsjednici Lige protiv raka prof. Danici Kuzmanović, predsjedniku kluba Romanu Radoloviću i šefu ORL odjela OB Pula dr Borisu Grdiniću sa suradnicima za odličnu organizaciju proslave i stručnog skupa.

 

Obavijest članovima Zagrebačkog kluba:
Izabran je novi predsjednik kluba DRAGO SUMAJSTORČIĆ.
Klub se svake treće srijede u mjesecu u 10.30 sati od 01.01.2012. god. sastaje na KBC Rebro, Kišpatićeva 12, u Zelenoj zgradi gdje je Zavod za fonijatriju u dvorani u suterenu (liftom na -1!)

 

 

Print Friendly, PDF & Email