Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » Novosti iz HZL

Novosti iz HZL

lip 20, 2011

Na izvanrednom kongresu u Kasselu 12. svibnja 2011. za novog podpredsjednika CEL-a je izabran gosp. Ivan Karabaić, predsjednik Kluba PGŽ Rijeka. Na toj je dužnosti zamjenio prim. dr. med. Miloša Manestra, predsjednika HZL, kojem je istekao 5 god.

 

mandat. U Crikvenici je na sjednici predsjedništva HZL 7. lipnja 2011. za novu podpredsjednicu izabrana gđa Danica Pavlić, predsjednica KL Karlovac.

 

U Thalassotherapiji je od 3. do 11. lipnja održan uspješan intenzivni seminar nadomjesnog govora i psihoonkološkog snaženja, uz pripadajuće radionice.

 

Sudjelovalo je oko 70 sudionika. Tridesetak je pokazalo značajan napredak u nadomjesnom govoru, jedan je član opremljen i osposobljen za plivanje. Svi su pokazali napredak u tjelesnoj kondiciji.

 

Tijekom boravka koristili su i inhalacijske terapije pod nadzorom specijalista Thalassotherapije.

 

Seminar su tradicionalno volonterski izvodili iskusni suradnici koji imaju veliko iskustvo u radu sa laringektomiranima (prof. Tamara Živković-Ivanović, Brigita Imriš, Ljiljana Širić, mr.sc. Ljiljana Vrcić-Kiseljak, prim.dr. Miloš Manestar, Zoran Čeliković, dr. Dubravka Mateša-Anić, doc. dr. Davorin Vagić i ing. Vilko Klindić). Slijedeći seminar se planira od 17. do 22. lipnja 2012. god.

Print Friendly, PDF & Email