Početna stranica » Arhiva događanja » Događanja » 5 godina HZL

5 godina HZL

sij 24, 2011

Prvo predsjedništvo HZL na osnivačkoj skupštini 2006.

Prvo predsjedništvo HZL na osnivačkoj skupštini 2006.

U skladu s planovima rada HZL, uz inicijalnu potporu Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Zagreba, te brojnih subjekata koji su prepoznali korist ovakove prezentacije, uspjeli smo ostvariti web stranicu o raku grla i životu s traheostomom koju vam sada predstavljamo.

 

Urednički tim na čelu s doc. dr. Mirkom Ivkićem, našim mentorom-savjetnikom, prof. Tamarom Živković-Ivanović, stručnom voditeljicom rehabilitacije govora, te prim. dr. Milošem Manestrom, kao koordinatorom projekta, koristeći bogata iskustva izabrao je kompetentne suradnike, koji su brojnim prilozima obogatili sadržaj.

 

Prikazana su sva naša izdanja o rehabilitaciji, te publikacije koje se mogu čitati, a donesen je niz savjeta, obavjesti o pravima, njezi stome, mogućnostima svih vidova rehabilitacije i suradnji sa srodnim udrugama.

 

Posebice je uveden link na krovnu udrugu CEL na europskoj razini, na kojoj je i link na našu web stranicu www.hzl.hr. U rubrici događanja trudit ćemo biti ažurni i donositi novosti iz naše problematike. Klubovi će na stranici imati prigodu informirati o svojem radu.

 

HZL ostvaruje dugotrajnu suradnju sa tvrtkom Design studio Expositus koja je prepoznala naše potrebe te osmislila izgled i organizaciju ovih web stranica.

Print Friendly, PDF & Email